Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100236 in /var/www/vhosts/mesogianews.gr/mesogeianews.com/httpdocs/_cm_admin/libraries/mysql_condb.php on line 13
Mesogianews - ποδόσφαιρο - Δεν υπάρχει συνένωση ΑΟΚ - ΔΟΞΑ - ΠΑΟΚ
ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχει συνένωση ΑΟΚ - ΔΟΞΑ - ΠΑΟΚ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022   Μεσογιανες.γρ Mesogianews.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες σε μία πόλη? … Στο Κορωπί ? Και βέβαια όχι … αλλά ορισμένοι, κόντρα στη λογική, λένε ναι ! Τη δεκαετία που πέρασε, τα προβλήματα των ποδοσφαιρικών ομάδων πολλά, πως θα βρεθούν οι παράγοντες, πως θα βρεθούν τα χρήματα (επιχορήγηση Δήμου – εισφορές χορηγών κλπ), πως θα συγκεντρωθούν νέοι αθλητές για τις ακαδημίες, πως θα πληρωθούν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, πως … πως … πως…

Και εκεί που όλοι περίμεναν να γίνει η συγχώνευση των δύο παλαιότερων ποδοσφαιρικών σωματείων, του ΑΟΚ και της Δόξας, εμφανίστηκε μία ομάδα ανθρώπων και σύστησαν ένα νέο ποδοσφαιρικό σωματείο … τον ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών ασχολούμενων με το άθλημα απαιτούσε τη συνένωση των δύο αυτών ποδοσφαιρικών σωματείων, ΑΟΚ και Δόξα Κορωπίου. Αυτό όμως δεν συνέβη λόγω διαφορετικών απόψεων των διοικήσεων παρελθόντων ετών των δύο σωματείων.

Το 2017, 2018 και 2019 το ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο.Κ. δεν έλαβε χρηματοδοτήσεις από το Δήμο διότι οι δαπάνες που καταχωρήθηκαν στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ως χρηματοδοτούμενο σωματείο, δεν ήταν επιλέξιμες παρά τις παρεμβάσεις-συστάσεις προς επιλεξιμότητα που υποδείκνυε ο Δήμος.

Συμφωνήθηκε αμοιβαία, η παραχώρηση όλων των αθλητικών δελτίων ακαδημιών και των νέων ποδοσφαιριστών από τον ΑΟΚ προς τον ΠΑΟΚ ώστε το νέο σωματείο να έχει έσοδα για τη συντήρησή του και τη λειτουργία του απευθυνόμενο μόνο σε χορηγούς-γονείς και όχι σε χορηγούς τους οποίους θα αναζητούσε το παλαιό σωματείο Α.Ο.Κ. (αυτό όμως καταστρατηγήθηκε)

O δε ΑΟΚ θα κάλυπτε τα πρόστιμα της μη ύπαρξης ακαδημιών από τα χρήματα χορηγών, όπως αντίστοιχα και τη λειτουργία του, με την απόκτηση νέων παικτών, προπονητή κ.λ.π.

Στόχος ήταν, η προσωρινή διοίκηση του Α.Ο.Κ και η νέα διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ μετά από απόφαση των Γ.Σ των δύο σωματείων και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος 2021 – 2022 να προχωρήσουν σε διεργασίες για την επανένωσή τους στον έναν και μοναδικό ιστορικό Α.Ο.Κ με τη διενέργεια εκλογών.

Τόσο η διοίκηση του ΑΟΚ όσο και αυτή της Δόξας ήταν θετική στην συνένωση με τον ΠΑΟΚ ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα. Όμως οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν «συμφώνησαν», κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, παράλληλα έφτιαχναν κανονικά το πλάνο για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, με επέκταση των συμβολαίων των παικτών αλλά και νέες μεταγραφές!

Έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα της συνένωσης, είχε ως αποτέλεσμα ο ΑΟΚ να μη δηλωθεί στην ΕΠΣΑΝΑ και έτσι να μην αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα  2022 - 2023!

Τι λέει ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης:

  «Στην πόλη του Κορωπίου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες. Εξ αυτών οι δυο, δηλαδή ο ΑΟΚ και η ΔΟΞΑ είναι αιώνια σωματεία, και το τρίτο ο νεοσυσταθείς ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο σκοπό και περιορισμένη διάρκεια ώστε να συγχωνευθεί με τον ΑΟΚ εξασφαλίζοντας τη δημοτική χρηματοδότησή του, την οποία τούτος είχε απωλέσει προ πολλού.

  Ο προβληματισμός του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κόσμου της πόλης μας, ήταν και είναι γιατί να υπάρχουν τρείς ομάδες αντί μιάς, πράγμα το οποίο απασχόλησε και την δημοτική αρχή.

  Σε αυτό το πάνδημο αίτημα των κατοίκων ασχοληθήκαμε τους δυο τελευταίους μήνες για την επίτευξη όχι μόνο της συγχώνευσης των δυο ομάδων (ΑΟΚ και ΠΑΟΚ) αλλά της συνένωσης και των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων, (δηλ ΑΟΚ, ΔΟΞΑ και ΠΑΟΚ).

  Πρωτίστως, απευθύνθηκα και ανέθεσα με ατομική μου επιβάρυνση σε εξειδικευμένο έγκριτο περί τα ποδοσφαιρικά δικηγόρο την υπόθεση. Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες της περιοχής για να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση της πολυπόθητης μιάς και μόνον ομάδας μέσω χορηγιών. Ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά μάλιστα αρκετοί, πάντα με το όραμα της μιας ομάδας και φυσικά με την προσωπική μου εγγύηση ως Δημάρχου.

Φυσικά στο νέο προκύπτον διοικητικό συμβούλιο, αφού θα ακολουθούνταν οι νόμιμες διαδικασίες αρχαιρεσιών, θα συμμετείχαν ισότιμα και τα τρία σωματεία. Για τούτο και προτάθηκαν διάφορα πρόσωπα για την θέση του προέδρου, ως κοινής αποδοχής. Πρόσωπα αποδεκτά από τους ποδοσφαιρόφιλους, τα οποία όμως δεν απεδέχθησαν να αναλάβουν υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έθεταν τα σωματεία.

  Τελικά ο στόχος δεν επετεύχθη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

 Θεωρούμε ότι ο χρόνος που διαθέσαμε, αυτό το τελευταίο δίμηνο να εμπνεύσουμε και υλοποιήσουμε την ενότητα των ομάδων, ως απαίτηση των φιλάθλων της πόλης, εξασφαλίζοντας με νόμιμες διαδικασίες αρχαιρεσιών και χορηγιών την πορεία μιας ομάδας, δεν πήγε χαμένος.

  Απλά απογοητεύθηκαν και οι χορηγοί από την μη υλοποίηση του οράματος της μιας ομάδας με συνέπεια την επίπτωση ως προς τις χορηγίες που θα έδιναν.

   Πιστεύουμε αυτό το όραμα να ωριμάσει και στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να γίνει πραγματικότητα, ώστε να υπάρξει μια ισχυρή και αναγνωρίσιμη μοναδική ομάδα, στο αγωνιστικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον και φυσικά παραμερίζοντας τις προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς όλων. 

   Η δημοτική αρχή και προσωπικά ως δήμαρχος, διαχρονικά  έχουμε στηρίξει τον υγιή αθλητισμό και την ομοψυχία των σωματείων της πόλης μας. Αυτό αποδεικνύουμε συνεχώς και αυτό θα πράξουμε στο μέλλον».


Από: Ρουλης
 Εύγε στο άρθρο του mesogianews.gr.
Πολύ καλή τοποθέτηση.
Από: ο κοντός
 Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν θέλανε Ένωση των 3 σωματείων για το καλό του ΚΟΡΩΠΙΟΥ;
Τώρα γιατί έκαναν πίσω;
Ποια τα συμφέροντα εκπροσωπούσαν;
Από: Κορωπιωτης
 Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να παραμυθιαζουν τον κόσμο ότι είναι ο ΑΟΚ και να σταματήσουν να μιλάνε στο φειςνπουκ για βαριες φανέλες κτλ...ο ιστορικός ΑΟΚ είναι ένας και για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν κατεβαίνει.
Από: ΑΟΚ 1903
 Οι του ΠΑΟΚ τουλάχιστον να χουν το θάρρος να πουν τι πραγματικά θέλουν... Υποτίθεται ιδρύθηκε για συγχώνευση αλλά τόσο πέρσι όσο και φέτος κινείται εντελώς ανεξάρτητα χωρίς καμία διάθεση συγχωνευσης.. Την ίδια ώρα ο πραγματικός ΑΟΚ δυστυχώς εξαφανίστηκε... Και μεταξύ μας το αφήγημα για Κορωπί τες παίκτες ας σταματήσει... Μέχρι β τοπικό μπορεί μετά θέλει μεταγραφές... Εδώ κάνανε μεταγραφές στο γ τοπικό για να ανέβουν.. Έλεος..
Από: Σταυρούλα
 Γεμίσαμε "επενδυτές" που ποντάρουν στην επιχορήγηση του Δήμου.
Για τον Π.Α.Ο.Κ και την "νέα λαμπρή ιστορία" του με το 1903 στο λογότυπο του.
Ντροπή και μόνο ντροπή.
Από: Κορωπιωτης
 Να βγουν επίσημα να πούνε γιατί έστειλαν τον ΑΟΚ στο Πρωτοδικείο και προτίμησαν να στήσουν το καινούριο σωματείο...Και φέτος αφού παραμυθιαζουν τον κόσμο ότι είναι ΑΟΚ...γιατί δεν ανέλαβαν τον ΑΟΚ και κατάληξε να μην κατεβαίνει;
Από: Zbutsam
 Κορωπιωτης από τα lidl.
Από: ΑΟΚΑΡΑ
 Πολύ ωραίο το άρθρο και με αλήθειες που τις ξέρει όλο το Κορωπί. Δήμαρχε, εσύ καλά το πάλεψες, αλλά είδες και από μόνος σου, ποιοι ήθελαν την συγχώνευση και ποιοί όχι! Παραμυθιαζαν όλη την χρονιά τον κόσμο , ότι είναι οι σωτήρες του ΑΟΚ,αυτοί που τον έστειλαν πρωτοδικείο και τον παράτησαν να σβήσει. 3 άτομα "πήδηξαν" έναν αιώνα ιστορίας!
Από: Το Παλατάκι
 Ποιες είναι οι προθέσεις του Δημοτικού συμβουλίου και προσωπικά του Δημάρχου ως προς το θέμα των επιχορηγήσεων των ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ;
Από: AOK 1903 for ever
 Καλό θα είναι από τώρα να πάτε να αγοράσετε καμιά ντουζίνα αναψυκτικά.
Για να κεράσετε στον Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους!
Εκεί γύρω στου Αι Γιαννιού με τους Καλλικάτζαρους, σας βλέπω να ξανακάνετε γενική συνέλευση όπως πέρσι που δεν υπήρχαν χρήματα.
Άκου Π.ΑΟΚ ..2021
Από: ΜΟΝΟ ΑΟΚ
 Η απάντηση, στο γιατί δεν έγινε η συγχώνευση, την έδωσε "το παλατάκι"... επιχορήγηση! Μάσα!
Άκου...1903! Γελάνε τα Μεσόγεια!
Από: Κριθής
 To παραπάνω κείμενο σκίζει.
Σωστά γράφουν και παραπάνω κύριοι και κυρίες.
Εκεί στην 5η παράγραφο γράφει για μια παραχώρηση ακαδημιών από το ένα σύλλογο στον άλλον , μέρος της συμφωνίας που συμφώνησαν εκπρόσωποι των δύο συλλόγων (ΑΟΚ,ΠΑΟΚ} .
1) Γιατί η περσινή συμφωνία δεν τηρήθηκε;
2) Πως μπορεί να γίνουν τέτοια μαγικά σε σωματεία με καταστατικό, ελέγχους από το κράτος κτλ;


Από: Papas
  - ΟΜ Δήμαρχος και οι υπεύθυνοι του Δήμου για τον αθλητισμό δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά και οι έγκριτοι που τους είχε αναθέσει την λύση του προβλήματος, δεν μπορούσαν έγκαιρα να τον ενημερώσουν ώστε να μην προβεί σε αυτή την χρονική περίοδο σε διαβουλεύσεις διότι ήταν αδύνατον και χρονικά αλλά και διαδικαστικά (Καταστατικά σωματείων) να βρεθεί λύση, με αποτέλεσμα να εκτίθεται δημόσια;
- Δεν γνωρίζουν οι παραπάνω ότι ΚΥΡΊΑΡΧΟ ΣΩΜΑ στο οποίο εκφράζονται οι απόψεις και λαμβάνονται οι αποφάσεις είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ των σωματείων !!!
- Τα σωματεία λοιπόν πήραν μεσω των ΓΕΝΙΚΩΝ τους ΣΥΝΕΛΥΣΕΩΝ απόφαση για συνένωση μεταξύ τους ;
- Αντί η Δημοτική Αρχή να έλυνε ως ΟΦΕΙΛΕ το πρόβλημα της επιχορήγησης, που η ίδια δημιούργησε, κατάφερε να αδρανοποιησει τον κατά τα άλλα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, που μόνο ο πόλεμος 1940-1944 κατάφερε να σταματήσει τις δραστηριότητες του.
- ΝΤΡΟΠΗ για το Κορωπί και ΚΡΙΜΑ για αυτούς που μάτωσαν για να υπάρχει μέχρι σημερα.....
Από: Gata
 Οι ψεύτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Οι του ΠΑΟΚ έχουν τάξει στους πάντες τα πάντα.
Προσχηματικός ο διάλογος για συγχώνευση εξ αρχής αφού βούιζε η πιάτσα ότι ο ΠΑΟΚ προχωρούσε κανονικά σε συμφωνίες με παίκτες για την επόμενη σαιζόν ενώ η ΔΟΞΑ έπεσε στην παγίδα των υποτιθέμενων καλών προθέσεων από ορισμένους.
Θεωρώ ότι η δημοτική αρχή προσπάθησε αλλά προφανώς τα σχέδια από κάποιους ήταν διαφορετικά.
Και κάτι ακόμη...παιδιά από το Κορωπί αρχική ενδεκάδα είναι ζήτημα να είναι 2 έως 3.
Από: ουσια
  Αντί η Δημοτική Αρχή να έλυνε ως ΟΦΕΙΛΕ το πρόβλημα της επιχορήγησης, που η ίδια δημιούργησε, κατάφερε να αδρανοποιησει τον κατά τα άλλα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, που μόνο ο πόλεμος 1940-1944 κατάφερε να σταματήσει τις δραστηριότητες του.
- ΝΤΡΟΠΗ για το Κορωπί και ΚΡΙΜΑ για αυτούς που μάτωσαν για να υπάρχει μέχρι σημερα.....
Από: Ροναλντίνιο
 Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος κύριοι των νεοσύστατων συλλόγων Κορωπίου ή καλύτερα υποψήφιοι των Δημοτικών εκλογών Κορωπίου 2023.
Με κουτοπονηριες δεν πάει κανείς μπροστά.
Από: Κέρας
 Το ανέκδοτο του καλοκαιριού ήταν η συγχώνευση..μη σας πω εδώ και ένα χρόνο..
Ο ΑΟΚ δεν έχει μητρώο ως εκ τούτου δεν θα είχες δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα (αυτό θα ίσχυε από πέρσι αλλά πήρε παράταση ένα χρόνο) οπότε το έγινε;
Κοινός έπεσε το δούλεμα της αρκούδας από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ εμφανιζόμενοι ως σωτήρες σε ένα μη υπαρκτό σχέδιο σωτηρίας του ΑΟΚ εμπλέκοντας με αριστουργηματικό τρόπο και την Δόξα Κορωπίου στο παιχνίδι των εντυπώσεων αφού εκ του αποτελέσματος της φορτώθηκε μερίδιο ευθύνης για την μη συγχώνευση...ας πρόσεχε.
Από: ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΟΚτζης
 Papas μάλλον έχεις βάλει το χεράκι σου!
Από: Προφαρτα
 Λόγια δίχως νόημα, papas δίχως ουσία.
Για τα χρήματα στήριξης του ΑΟΚ θα μας πει κάποιος ποιος θα τα έβαζε.
Και όμως η λύση έχει βρεθεί εδώ και 2 χρόνια με νέο ΑΦΜ (ΠΑΟΚ) και μετά Ένωση με την τον ΑΟΚ .
Όλα αυτά έγιναν σε συνενόηση τότε και τώρα από τον Δήμαρχο με ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ δικηγόρο σε τέτοια αθλητικά θέματα και όχι με κάποιο τυχαίο λες και είναι διαζύγιο.
Τώρα γιατί δεν έγινε τίποτα για την τιμή της ιστορίας του ΑΟΚ ρωτήστε τους Καλημερααααααααααακηδες του Facebook με τα ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ των μεταγραφών.
Έτσι και κάνατε και πέρσι.
Όταν ξεφουσκώσατε από έλλειψη χρημάτων γιατί επενδυτές με 50 ευρώ το μήνα δεν υπάρχουν, φωνάξατε τον Δήμαρχο για βοήθεια.
Φυσικά και θα το ξανακάνετε.
Από: ΚΟΥΠΙ
 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ????
Από: papas
 Προφαρτα.. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να πιστεύεις ότι θέλεις..... Θέλω να μάθω αν είσαι μέλος κάποιας ομάδας και ποιας για να ξέρω πως να σου απαντήσω ....
Από: θΑΝΑΣΗΣ
 Είμαι δυνατόν να μην γίνεται συγχώνευση;;;;Και να υπάρχουν άνθρωποι χωρίς καν δίπλωμα που κάνουν ότι θέλουν στο ΚΟΡΩΠΙ μας;
Από: Προφαρτα
 Δεν εκφράζω γνώμη αλλά γεγονότα papas.
Εάν τα γεγονότα δεν συμβαδίζουν με τα των γενικών συνελεύσεων κτλ, ψάξε τις ευθύνες στους συλλόγους.
Από: Aokaras
 Οι ιδρυτές αυτού του αντίγραφου που λέγεται ΠΑΟΚ έχουν στους τοίχους φωτογραφίες του ΑΟΚ?? ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΊΓΟ? Σκάνε συνέχεια μεταγραφές? Που είναι κύριοι η υγιής προσπάθεια με τους παίκτες από το Κορωπί? Πάλι με 11αδα με λεγεωναριους? Να δω ποιος θα σας στηρίξει και πότε θα σκάσει το κανόνι πάλι... Β τοπικό και δε θα παίζει ούτε ένα παιδί από το Κορωπί... Δυστυχώς δεν αντιγράφετε μόνο τον ΑΟΚ αλλά και τα λάθη που αυτός έκανε στο παρελθόν... Λυπάμαι κύριοι ντροπή.. Ένα γήπεδο είχαμε και μας το κόψατε κι αυτό...
Από: Τακης
 Αντιγραφη του σηματος και των χρωματων, ημερομηνια ιδρυσης 1903 ... και ολα αυτα γιατι? για να "μπερδεψουν" τον κοσμο?
Καλυτερα να ειχατε βαλει ημερομηνια 1821 ... να σας γιορταζαμε κιολας!
Από: Papas
 Πρόσφατα..... Και εγώ την άποψη μου εξέφρασα μέσω των γεγονότων αλλά ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ να την σχολιάσεις !!! ... Και ούτε μου απάντησες !!!
Από: Προφαρτα
 Παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και μετέπειτα μέλος.
Αγαπάω την ομάδα και θα ήθελα την οικονομική της μετεξέλιξη ώστε Υγιής papas να μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της κατηγορίας και της ανόδου.
Τώρα εσύ, βγάλε τα ζάρια από την τσέπη.
Από: Γιαννακόπουλος
 Να συγχωνευτούν όλοι τώρα με την Κερατέα...
Από: ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΟΚτζης
 Τι είναι πάλι ετούτο που δημοσίευσε η SPORTIME , άκουσον... άκουσον :
<<Τι είπε ο Αντώνης Οικονόμου, νέος προπονητής του ΠΑΟ Κορωπί

ΠΑΟ Κορωπί: Στο πρόσωπο του Αντώνη Οικονόμου, η νέα ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του ΠΑΟ Κορωπίου και του ΑΟ Κορωπίου, βρήκε τον προπονητή που μπορεί να υποστηρίξει αυτή την τεράστια και ιστορικής σημασίας κίνηση.

Μια κίνηση που πίσω της σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Δήμος Κορωπίου, ο οποίος αναμφίβολα είναι ο… κουμπάρος της μεγάλης αυτής Ένωσης.>>
Από: papas
 Προφαρτα ..... Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Από: Aok2gate
 Ο ΠΑΟΚ 2021 κάπου το χει παρατραβήξει και όλα αυτά δεν θα βγουν σε καλό
Από: Χουάν Χοσέ Μπορέλι
 Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν και γράφονται για το
Κορωπιώτικο ποδόσφαιρο.
Οι θεωρίες του Κρίκη και σε φυλλάδες.
Τι άλλο θα ζήσουμε;
Οι παράγοντες του ΑΟΚ με 2 χρόνια κατασταστικό και στο 1 χρόνο έγιναν Λούης, φτιάξανε τον ΠΑΟΚ και το έχουνε πάει όλα σε άλλο LEVEL.
Για να δούμε τα ξαφνικά λέμε τώρα "γλυκόλογα" για την Δημοτική αρχή και τα like στο Facebook σε αναρτήσεις του Δήμου θα πιάσουν χρηματικό τόπο(επιχορήγηση);
Καλού κακού να πάνε αύριο που γιορτάζει στην Αγιά Σωτήρα για κανένα τσαμπί σταφυλάκι ή αρτοπλασία γιατί ο Ένοικος του τρίτου ορόφου δεν τους βλέπω να προσφέρει παραπάνω χρήματα.


Από: Σώτος
 Σε τέτοια απαξίωση και σε τόση κατάντια δεν περιέπεσε ποτέ ο αθλητισμός στην πόλη μας τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στον γυμναστικό σύλλογο...... και φυσικά το "ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"
Από: Πηγη
 Αυτο που ξερω πως ενα ψαρι βρωμαει ,......το πετας.
Που βρωμαει στο κεφαλι ...η...στα εντοστια δεν με αφορα .
Οι ομαδες θα πρεπει να μαθουν να κινουνται με οικονομοτεχνικα στοιχεια , εσοδα-εξοδα= .
Καλο 5 πενταημερο σε ολουτς
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS