Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100236 in /var/www/vhosts/mesogianews.gr/mesogeianews.com/httpdocs/_cm_admin/libraries/mysql_condb.php on line 13
Mesogianews - ποδόσφαιρο - ΑΟΚ και Δόξα Κορωπίου καταγγέλλουν τον ΠΑΟΚ
ποδόσφαιρο
ΑΟΚ και Δόξα Κορωπίου καταγγέλλουν τον ΠΑΟΚ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022       Mesogianews

Αναστάτωση έχουν επιφέρει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Κορωπίου, διάφορα συμβάντα και πρακτικές που προωθούνται από το νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σωματείο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, τα υπόλοιπα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία του Κορωπίου, με κοινή τους ανακοίνωση, καταγγέλλουν πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με δόλιους τρόπους να υπονομεύσει τους υγιείς τρόπους λειτουργίας των ομάδων τους.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση των ομάδων ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ και ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ:

Ο ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ (έτος ίδρυσης 1903)  & η ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (έτος ίδρυσης 1981) παραμένουν τα δύο ιστορικότερα & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ποδοσφαιρικά Σωματεία της πόλης του Κορωπίου, το κάθε ένα από αυτά με την δική του ιστορία και πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τόσο της πόλης μας όσο και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων.

Και τα δύο Σωματεία, προσπαθούμε να αναδείξουμε τον αθλητισμό της πόλης μας, να διεγείρουμε το φίλαθλο ενδιαφέρον των συντοπιτών μας , να επαναφέρουμε τον κόσμο του Κορωπίου στα γήπεδα και τις προπονήσεις και να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, τακτική την οποία ακολουθούμε επί σειρά ετών.

Δυστυχώς για εμάς αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Κορωπίου, το τρίτο και εντελώς νεοσύστατο Σωματείο, δεν συμπάσχει με την δική μας φιλοσοφία και πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, προσπαθεί με δόλιους τρόπους να υπονομεύσει τους υγιείς τρόπους λειτουργίας μας και να διχάσει τόσο τον κόσμο του Κορωπίου, όσο και εμάς τις δύο ομάδες, μεταξύ μας.

Ευτυχώς για εμάς αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Κορωπιού, δηλώνουμε, με το κοινή αυτή ανακοίνωση, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε αυτό το παιχνίδι, ότι δεν προσφερόμαστε για να αναδειχτούν τα προσωπικά συμφέροντα, γόητρα, συμπαθειες και αντιπάθειες των ανθρώπων του νέου Σωματείου και ότι θα συνεχίσουμε να προχωρούμε ενωμένοι, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, με υγιείς, ξεκάθαρους και σε καμία περίπτωση, δόλιους τρόπους. Προσκαλούμε τους φιλάθλους της πόλης μας δε, να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Ενημερώνουμε το νεοσυσταθέν Σωματείο ότι η παρούσα ανακοίνωση δεν αποτελεί ευκαιρία για διάλογο στα social media και τα καφενεία της πόλης, αλλά δημόσια δήλωση των δύο ιστορικότερων ποδοσφαιρικών ομάδων του Κορωπίου.

Μετά τιμής,

Το ΔΣ του ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ & Το ΔΣ της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Από: ΤΑΣΟΣ
 Μόνο στο Κορωπί αυτά.
Δυο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι με έτος ιδρύσεως 1903;
Γίνονται πουθενά αλλού αυτά;
Από: Μέσι
 Οι παράγοντες του Π.Α.Ο.Κ μάλλον λόγω απειρίας έχουν χάσει την μπάλα.
Αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ζητούν συνεννώσεις των 3 ομάδων του Κορωπίου .
Από: Περιηγητης
 Μοναδικός φταίχτης γιά το κατάντημα είναι ο δημαρχος. Κατά τα άλλα ο μόνο ο ΠΑΟ Κορωπι αποπνέει υγεία
Από: RI-RIS
 #Μέσι
Η απειρία των παραγόντων του Παοκ τελείωσε όταν ανέλαβαν την ομάδα του ΑΟΚ και αντί να κάτσουν 2 χρόνια όπως γράφει το καταστατικό, στο 1 χρόνο πέταξαν λευκή πετσέτα.
Αφού εξήγησαν τους λόγους στο γήπεδο και στα διάφορα πηγαδάκια ,αποφάσισαν την ίδρυση του νέου σωματείου με μόνο σκοπό την μελλοντική συγχώνευση και την επιχορήγηση του Δήμου.
Τώρα τι θα γίνει, κανείς δεν ξέρει.
Από: Maradona
 Επί Δημαρχίας Κιούση ο αθλητισμός στο Κορωπί έχει γίνει σμπαράλια.. .
Από: Λιεπουράκι
 Άλλο "αποπνέει υγεία" και άλλο είναι "ΥΓΕΙΕΣ".

Μέχρι να μάθεις τι διαφορά "Περιηγητης" , κάνε μια βόλτα μέχρι της οδό Έκτωρος να δεις πως μια ομάδα από το μηδέν έχει φτάσει τόσο υψηλά , με δικούς του πόρους, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , 0 ευρώ ενίσχυση από κρατικό ή άλλο δημόσιο φορέα και μετά έλα να τα πούμε με υγειηνό πράσινο τσάι που κάνει άριστη αποτοξίνωση στον οργανισμό.
Στο άλλο, θα απαντήσει κανείς για την ανακοίνωση της ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ;
Από: Δεξί Μπακ
 # Περιηγητής
Θα μπορούσες να τεκμηριώσεις τα λεγόμενα σου ;
Από: ΑΟΚΤΖΗΣ
 Καλό θα ήταν να βγουν επίσημα οι παράγοντες του ΠΑΟ να πουν στο Κορωπί γιατί ενώ στις αναρτήσεις τους μιλάνε για συγχώνευση με τον ΑΟΚ, στα πηγαδάκια μεταφέρουν ότι δεν θα κάνουν συγχώνευση και θα συνεχίσουν με αυτή την ομάδα. Είμαι παλιός φίλαθλος του ΑΟΚ και μέλος του και θυμάμαι ότι είναι οι ίδιοι που πήγαν την ομάδα στο πρωτοδικείο (για να την σώσουν;)Γελάει ο κόσμος.
Από: Περιηγητης
 Προς
"δεξι μπακ " και "Λιεπουρακι"
Εχω καλύτερα πράγματα να κανω το Σαββατοκύριακο .Απο Δευτερα.......
Από: Φιλαθλος
 Λιεπουρακι εισαι και ψευτακος.οχι και 0 επιχορήγηση γιατί αλλά λένε στο δήμο
2015. 15000€
2016. 10000€
2017. 2900€
2018 10000€
2019. 23000€
Συν. 70.900€
Αυτά περί υγιούς αθλητισμού maradona.
Από: gianni
 RI-RIS Ποιός φταίει που εδώ και μία δεκαετία δεν παίρνει την προβλεπόμενη από νόμο επιχορήγηση ο ΑΟΚ και γιατί ; Ποιός δίνει στα σωματεία την επιχορήγηση ; Από εκείνον ξεκίνα για να μάθουμε και όλοι εμείς οι άλλοι !!!
Από: Λιεπουράκι
 Μια χρονιά του ΑΟΚ=το συνολικό ποσό 2015-2019 αγαπητέ "φίλαθλε".
Καλή διαμονή στην Γ Επσανά και ελπίζω σε δεύτερο χρόνο να μας σχολιάσεις για την ανακοίνωση της Δόξας Κορωπίου
Από: Περιηγητης
  "Λιεπουρακι" τώρα θα σε λεμε "ψευτουράκι" δέν σου είχαν πει την αλήθεια οι κολλητοι σου.Κάτσε στο τζάκι με το πράσινο τσάι παρέα και μάθε σωστά το ποιημα
Από: ΑΟΚΤΖΗΣ
 #gianni Ποιος εχει φέρει τον ΑΟΚ στο χάλι που είναι; Ποιος φταίει που δεν παίρνει ο ΑΟΚ επιχορηγήσεις; Οι παλιές διοικήσεις του ΑΟΚ.Αυτος που βγάζει τις επιχορηγήσεις δεν διοικεί τον ΑΟΚ.
Από: Το Κοράκι
 Θα μας πει κάποιος από τον νεοσύστατο σύλλογο του 2021,όχι του 1903, πόσα χρήματα έχετε βάλει από την τσέπη σας πχ.... φέτος; Μην μου βάλετε στους υπολογισμούς 130 παιδιά*30 ευρώ το μήνα=3900 ευρώ.Τα προσωπικά σας..
Για να σας δω τωραπου μου σκατε στο γήπεδο με hands free που δεν ξέρετε ούτε στην τρύπα του κινητού σας να το τοποθετήσετε.
Αλήθεια ,ο πραγματικός ΑΟΚ 1903 δεν είχε ακαδημίες;Τι έγιναν;
Από: Κώστας Φ
 Φίλαθλος Τα λόγια είναι ΑΕΡΑΣ και πριν χαρακτηρίσεις κάποιον ψεύτακα πρέπει να έχεις στοιχεία (γραπτά και όχι προφορικά). Μην αυτοχαρακτηριζεσαι και στηρίζεις τους αερολόγους . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ; Άν υπάρχουν βγάλτα εδώ και τώρα.
Όνομα:
Σχόλιο:
 
 
Created by | INCOM CMS